Winkelwagen
Jura
Filteren
Selectie verfijnen
Categorie
 • Jura
Kleur
 1. Black
 2. Multi
Grootte
 1. 55 cm
Merk
 1. Ascaso
 2. Jura
Prijs
 1. € 0,00 - € 9.999.999,99
 2. € 10.000.000,00 - € 19.999.999,99
 3. € 20.000.000,00 - € 29.999.999,99
 4. € 30.000.000,00 - € 39.999.999,99
 5. € 50.000.000,00 en hoger

Jura

Espressissimo is geautoriseerd dealer van JURA Nederland


Advies op maat en proef op de tong

Het kopen van een machine is niet eenvoudig. Daarom helpen wij jou graag bij het maken van de juiste keuze.

Je hebt ons wellicht dankzij vrienden, familie of collega's gevonden. De kans is dan ook aanwezig dat jullie is verteld over onze werkwijze. Op internet is er veel informatie te vinden, dus ook over JURA volautomaten. De aanschaf van een JURA via internet gaat ons te ver. Wij nodigen je liever uit voor advies op maat en proef op de tong, je bent van harte welkom!

Productplus

Wij voeren een transparant prijsbeleid en hanteren de adviesverkoopprijzen van JURA Nederland. Naast uitgebreid advies en hulp bij afstellen en installeren zorgen wij dat de machine 'plug & play' wordt geleverd. Om de aanschaf van een JURA te vieren krijg je er koffie uit ons assortiment bij cadeau in de hoop dat de koffie naar meer smaakt en het de start is van een jarenlange koffierelatie.

Wij zijn geopend maandag tot en met vrijdag van 10.00 tot 18.00 uur en op zaterdag van 11.00 tot 17.00 uur. Heb je eerst nog wat vragen? 070 - 3641540 of stuur je vragen naar info@espressissimo.nl

Zwitserse kernwaarden

Innovatie, precisie, kwaliteit, betrouwbaarheid, duurzaamheid en service zijn waarden die als het ware in het DNA van JURA gegrift zijn. Als enig bedrijf wereldwijd heeft het Zwitserse bedrijf zich volledig gespecialiseerd op volautomaten voor koffiespecialiteiten, en heeft het zich duidelijk als specialist op de markt gepositioneerd. Volautomaten van JURA zijn een synoniem voor een optimaal koffieresultaat, een eenvoudige bediening en een subliem design.

Optimaal koffieresultaat
Ruim 70 ingenieurs hebben zich volledig toegelegd op de ontwikkeling van volautomaten van JURA. Het doel van hun inspanningen: het ultieme koffieresultaat met één druk op de knop, altijd vers gemalen en vers geëxtraheerd. Onlangs hebben de ingenieurs met het revolutionaire impulsextractieproces (Pulse Extraction Process, P.E.P.®) een mijlpaal bereikt voor een ongekend en vol aroma, ook bij korte koffiespecialiteiten.

Eenvoudige bediening
Volautomaten van JURA zijn zelfverklarend en eenvoudig en intuïtief te bedienen. Indrukwekkend voorbeeld: dankzij de RFID-technologie zijn filterpatroon en volautomaat draadloos met elkaar verbonden. De filter wordt automatisch gedetecteerd en de noodzakelijke instellingen aan het apparaat worden automatisch verricht.

Subliem design 
Vorm en materiaal weerspiegelen de innerlijke waarden van de volautomaten van JURA. Bij de Z6 worden bijvoorbeeld voor het eerst 3 millimeter dikke front- en bovengedeelten van massief aluminium met veredelde oppervlakken toegepast. De precieze verwerking is een sterk staaltje ingenieurskunst.

Duurzaamheid en eco-intelligentie 
Een uitgesproken milieubewustzijn is voor JURA net zo belangrijk als het spaarzame gebruik van grondstoffen en energie. Daarom heeft JURA zich volledig toegelegd op volautomaten. Deze bereiden koffiespecialiteiten individueel toe, overtuigen met een voorbeeldige energie-efficiëntie en voorkomen onnodig verpakkingsafval.

Wereldwijde service 
Volautomaten van JURA onderscheiden zich door de duurzaamheid en de lange levensduur. Zelfs na vele jaren gebruik kunnen de volautomaten eenvoudig onderhouden worden. Onderdelen worden milieuvriendelijk opgeknapt. Een wereldwijd vertakt netwerk van servicecentra en Hospitality Centers tekent hiervoor verantwoordelijk. 

 

Complete oplossingen voor alle koffiegewoonten

Voor huishoudelijk gebruik: de volautomaten maken door het unieke design in iedere omgeving een goede indruk, overtuigen met een hoog bedieningscomfort en bekoren met een ultiem koffieresultaat.

Voor professioneel gebruik: op de werkplek, op kantoor, in winkels, bars, hotels en kapsalons – de professionele volautomaten verwennen klanten, gasten én medewerkers op iedere gewenste plek met perfecte koffie. En dat met een unieke prijs-kwaliteitverhouding.

Producten 1-9 van 11

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren
JURA GIGA X8
JURA GIGA X8
Gemaakt voor topprestaties
Levertijd: 1 - 2 dagen
X8 Platina
X8 Platina
Koffiespecialiteiten voor de werkplek
Levertijd: 1 - 2 dagen
X6 Dark Inox
X6 Dark Inox
Koffiespecialiteiten voor de werkplek
Levertijd: 1 - 2 dagen
JURA Cool Control1 liter
JURA Cool Control1 liter
 
Levertijd: Direct leverbaar
€ 179,00 € 147,93
Ontkalkingstabletten JURA
Ontkalkingstabletten JURA
Doos à 3x3
Levertijd: Direct leverbaar
€ 14,50 € 11,98
Jura Giga X3C Professional
Jura Giga X3C Professional
 
Levertijd: Direct leverbaar
Jura WE8
Jura WE8
Koffiespecialiteiten voor de werkplek
Levertijd: 1 - 2 dagen
Jura WE6
Jura WE6
Koffieklassiekers voor de werkplek
Levertijd: 1 - 2 dagen
Jura E8 Platina
Jura E8 Platina
Bestseller met touchbediening
Levertijd: 1 - 2 dagen

Producten 1-9 van 11

Pagina
per pagina
Van hoog naar laag sorteren