Winkelwagen

Kwaliteit communiceert kwaliteit

Een bericht van jullie koffievrienden Robert en Eddy,

Advies over en verkoop van koffiemachines geven wij bij voorkeur in de winkel en daar maken we graag tijd voor. Sinds de versoepelingen ben je weer van harte welkom op de Frederikstraat 72 te Den Haag. Gezien onze vierkante meters mogen er maximaal 4 klanten tegelijk naar binnen (graag 1,5 meter afstand houden). Daarom raden wij aan bij voorkeur zo veel als mogelijk bestellingen online te plaatsen om onnodige wachttijden in de winkel te voorkomen. Espressissimo zal uiteraard alle adviezen van het RIVM opvolgen en hiernaar handelen.

De reguliere online (koffie)orders sturen wij uiteraard zo veel mogelijk op en woon je in de Haagse regio dan stappen wij op de fiets óf komen wij voorrijden met de Espressissimo auto. Moeite met online bestellen? Stuur dan een emailbericht. Telefonisch kan ook: 070-3641540

De e-shop is geduldig en 24/7 geopend. Wij leveren door heel Nederland. Orders boven de € 100,00 zijn vrij van bijdrage (€ 4,95) in de transportkosten

OPENINGSTIJDEN:

Maandag t/m vrijdag: 10:00 - 18:00 uur !LET OP: VRIJDAG 22.10.'21 SLUITEN WIJ OM 16:00 UUR!

Zaterdag: 11:00 - 17:00 uur (in juli en augustus 10:00-14:00 uur)

Zorg goed voor elkaar en geniet van de koffie.

Espressissimo: Jouw koffieplezier leverancier voor thuis en op de zaak!

Espressissimo richt zich op ondernemers en consumenten die hun gasten, relaties, medewerkers en zichzelf, niet afschepen met een bakkie troost maar kiezen voor kwaliteit, uitstraling en puur genieten. Onze passie voor koffie vind je ook terug in de advisering van apparatuur, in de service en in de algehele communicatie met jou als klant. De gastheer die illy, Moliendo of Goriziana Caffè serveert mag rekenen op lof en complimenten. Serveer je de koffie aan het begin van een gesprek dan zet je daarmee direct de toon. Jouw gast mag zich een vriend voelen waarvoor alleen het beste goed genoeg is. Je toont daarmee respect en betrokkenheid.

Het begrip koffiepauze neemt dan de vorm aan van genotvol onderbreken. Liefhebbers herkennen dat en genieten intens van het bitterzoete aroma dat zo'n kopje hen biedt. Plaats je een order voor 12.00 uur dan heb je de koffie, uitzonderingen daargelaten, de volgende werkdag in huis. De factuur ontvang je een paar dagen later en dient binnen 8 dagen te worden voldaan. Espressissimo serviced in eigen Technische Dienst met name Quick Mill espressomachines.

Adres

Frederikstraat 72
2514 LM Den Haag
Tel +31 (0)70 364 1540
info@espressissimo.nl