Winkelwagen

Kwaliteit communiceert kwaliteit

Espressissimo: Jouw koffieplezier leverancier voor thuis en op de zaak!

Espressissimo richt zich op ondernemers en consumenten die hun gasten, relaties, medewerkers en zichzelf, niet afschepen met een bakkie troost maar kiezen voor kwaliteit, uitstraling en puur genieten. Onze passie voor koffie vindt u ook terug in de advisering van apparatuur, in de service en in de algehele communicatie met u als klant. De gastheer die illy, Moliendo of Goriziana Caffè serveert mag rekenen op lof en complimenten. Serveert u de koffie aan het begin van een gesprek dan zet u daarmee direct de toon. Uw gast mag zich een vriend voelen waarvoor alleen het beste goed genoeg is. U toon daarmee respect en betrokkenheid.

Het begrip koffiepauze neemt dan de vorm aan van genotvol onderbreken. Liefhebbers herkennen dat en genieten intens van het bitterzoete aroma dat zo'n kopje hen biedt. Plaatst u een order voor 12.00 uur dan heeft u de koffie, uitzonderingen daargelaten, de volgende werkdag in huis. De factuur ontvangt u een paar dagen later en dient binnen 8 dagen te worden voldaan. Espressissimo serviced in eigen Technische Dienst met name Quick Mill espressomachines.

Adres

Frederikstraat 72
2514 LM Den Haag
Tel +31 (0)70 364 1540
eddy@espressissimo.nl

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag: 10.00 - 18.00 uur
Zaterdag: 11.00 - 17.00 uur (in juli en augustus: 11.00 - 15.00 uur)

Espressissimo op koffiereis naar Italië op vrijdag 5 en zaterdag 6 april 2019

 Vanwege het 25 jarig bestaan van Espressissimo zijn wij uitgenodigd door illycaffè in Trieste, Italië. Om reden van deze mooie koffiereis sluit de winkel op donderdag 4 april om 16.00 uur en zijn wij er weer voor jullie op maandag 8 april vanaf 10.00 uur met mooie koffieverhalen.

 Dank voor jullie begrip: Monique, Regina, Robert en Eddy