Winkelwagen

Kwaliteit communiceert kwaliteit

Een bericht van jullie koffievrienden Robert en Eddy,

Advies over en verkoop van koffiemachines geven wij bij voorkeur in de winkel en daar maken we graag tijd voor. Wanneer het bezoek aan een winkel op dit moment geen veilig gevoel geeft biedt Espressissimo de mogelijkheid om privé te winkelen buiten de reguliere openingstijden. De reguliere online (koffie)orders sturen wij uiteraard zo veel mogelijk op en woon je in Den Haag dan komen wij het zelf brengen. Moeite met online bestellen, stuur dan een emailbericht. Telefonisch kan ook: 070-3641540

Bel ons voor het maken van een 'veilig winkelen-afspraak':

Advies op afspraak tussen 08.00 en 10.00 uur en tussen 18.00 en 20.00 uur op telefoonnummer : 070-3641540.

Bezoekregels winkel tijdens COVID-19

Vanwege de huidige situatie hebben wij besloten dat het dragen van een mondkapje in onze winkel verplichtis. Mondkapje graag opzetten voordat je naar binnen gaat. Daarnaast mogen er maximaal 2 klantentegelijk naar binnen. Daarom raden wij aan bij voorkeur zo veel als mogelijk bestellingen online te plaatsen om onnodige wachttijden in de winkel te voorkomen.

De e-shop is geduldig en 24/7 geopend. Wij leveren door heel Nederland. Wist je dat bij de meeste koffieorders de transportkosten voor onze rekening zijn en kom je er online niet uit? Bel ons, graag zelfs! 070 - 3641540.

OPENINGSTIJDEN:

Maandag t/m vrijdag: 10.00 - 18.00 uur

Zaterdag: 11.00 - 17.00 uur

Zorg goed voor elkaar en geniet van de koffie.

Espressissimo: Jouw koffieplezier leverancier voor thuis en op de zaak!

Espressissimo richt zich op ondernemers en consumenten die hun gasten, relaties, medewerkers en zichzelf, niet afschepen met een bakkie troost maar kiezen voor kwaliteit, uitstraling en puur genieten. Onze passie voor koffie vindt u ook terug in de advisering van apparatuur, in de service en in de algehele communicatie met u als klant. De gastheer die illy, Moliendo of Goriziana Caffè serveert mag rekenen op lof en complimenten. Serveert u de koffie aan het begin van een gesprek dan zet u daarmee direct de toon. Uw gast mag zich een vriend voelen waarvoor alleen het beste goed genoeg is. U toon daarmee respect en betrokkenheid.

Het begrip koffiepauze neemt dan de vorm aan van genotvol onderbreken. Liefhebbers herkennen dat en genieten intens van het bitterzoete aroma dat zo'n kopje hen biedt. Plaatst u een order voor 12.00 uur dan heeft u de koffie, uitzonderingen daargelaten, de volgende werkdag in huis. De factuur ontvangt u een paar dagen later en dient binnen 8 dagen te worden voldaan. Espressissimo serviced in eigen Technische Dienst met name Quick Mill espressomachines.

Adres

Frederikstraat 72
2514 LM Den Haag
Tel +31 (0)70 364 1540
info@espressissimo.nl