Winkelwagen

JURA Z10

De revolutionaire Z10 met Product Recognising Grinder en Cold Extraction Process

Met de Z10 als meesterwerk van Zwitserse ingenieurskunst wordt het spectrum van koffiespecialiteiten dubbel zo groot. Hij bereidt met één druk op de knop het gehele palet van warme producten van een intense espresso tot de hippe flat white. Daarnaast heeft de Z10 als eerste koffie­machine Cold-Brew-specialiteiten voor extra koffiegenot. Dit wordt mogelijk gemaakt door de Product Recognising Grinder (P.R.G.), die de gekozen specialiteit herkent en bliksemsnel de maal­­fijnheid exact daaraan aanpast en door het door JURA ontwikkelde geavanceerde Cold-Brew Process – in de waarste zin van het woord een verfrissende topinnovatie. Jura Z10 is verkrijgbaar in de volgende uitvoeringen: Aluminium Dark Inox, Aluminium White en Aluminium Black.

Voor meer informatie over de prijs van dit product, belt u/mailt u ons, of kom langs in de winkel
Share this product on

Het kopen van een machine is niet eenvoudig. Daarom helpen wij jou graag bij het maken van de juiste keuze.

Je hebt ons wellicht dankzij vrienden, familie of collega's gevonden. De kans is dan ook aanwezig dat jullie is verteld over onze werkwijze. Op internet is er veel informatie te vinden, dus ook over JURA volautomaten. De aanschaf van een JURA via internet gaat ons te ver. Wij nodigen je liever uit voor advies op maat en een proef op de tong, je bent van harte welkom!

Productplus

Wij voeren een transparant prijsbeleid en hanteren de adviesverkoopprijzen van JURA Nederland. Naast uitgebreid advies en hulp bij afstellen en installeren zorgen wij dat de machine 'plug & play' wordt geleverd. Om de aanschaf van een JURA te vieren krijg je er koffie uit ons assortiment bij cadeau in de hoop dat de koffie naar meer smaakt en het de start is van een jarenlange koffierelatie.

De premium Z10 volautomaat kan worden bediend via een twee keer zo snel touchdisplay en de Blue Crystal Rotary Switch. Het Speciality- Selection-menu en kunstmatige intelligentie zorgen voor een bijzonder eenvoudige en intuïtieve bediening.
Deze technologie wordt weerspiegeld in het elegante design. Het convex-concave front-gedeelte is het zichtbare bewijs van de liefde voor het detail en van absolute productieprecisie.
De hoogwaardigheid die hieruit spreekt, maakt de Z10 tot een statement van uitstekende smaak en gevoel voor design.

Cold-Brew de verfrissende topinnovatie van JURA

Dankzij het Cold Extraction Process bereidt de Z10 echte Cold-Brew-specialiteiten. Terwijl veel
conventionele koude koffiedranken meestal bestaan uit heet bereide koffie die is afgekoeld, vindt de extractie bij de Z10 plaats met koud water, pulserend, onder hoge druk en met grover gemalen koffie.
Het resultaat in het kopje is een natuurlijke, energiegevende frisse specialiteit waarin de fruitaroma’s van de koffie voortreffelijk tot hun recht komen.

Meer informatie
Subtitel Product Recognising Grinder en Cold Extraction Process
Levertijd 1 - 2 dagen
Art.nr. Z10
Merk Jura