Winkelwagen

Eureka Mignon Perfetto

"Probeer hem maar met 1 hand op te tillen" vroeg de exportmanager van Eureka mij op de SIGEP beurs in Rimini Italië.  Hij had gelijk, het bleef bij proberen. Deze compacte koffiemolen is voor zijn formaat onverwacht zwaar.

"Weet u wat een belangrijk voordeel van deze molen is?" vroeg hij mij in een vloeiende beweging; "de bovenste maalschijf is eenvoudig los te halen en zodoende makkelijk schoon te maken en als je de maalschijf terugplaatst is de maalstand ongewijzigd aangezien de onderste maalschijf verstelbaar is. Dat maakt de Eureka Mignon uniek, zeker in zijn prijsklasse!". Wij waren meteen verkocht.

Omdat naast kwaliteit en prijs ook formaat een belangrijke rol speelt in de meeste Nederlandse keukens is de Mignon van Eureka een feest voor iedere huisbarista met drang naar het bereiden van de perfecte espresso.

Gratis afstellen van de molen:

De prijs is inclusief hulp bij het afstellen van de molen. Dat kunnen wij voor u doen voordat de molen wordt verzonden, maar u bent ook van harte welkom in onze winkel om er samen uitgebreid mee aan de slag te gaan. Wij delen graag onze kennis op koffiegebied zodat u direct als Pro aan de slag kan!

Voor meer informatie over de prijs van dit product, belt u/mailt u ons, of kom langs in de winkel
Share this product on

De mooie, sterke en zeer compacte Eureka malers uit Florence, Italië. Handgemaakt sinds 1921. Een heel fijn en betrouwbaar bedrijf met state of the art technologie.

Eureka heeft voor de Mignon gekozen voor een sterke en stille condensatormotor van 225 Watt en maalschijven ter grootte van 50mm van gehard staal.

De Mignon is de kleinste professionele maler ter wereld! Maalt fijn en is enorm gemakkelijk in gebruik en is eenvoudig in het onderhoud en heel gemakkelijk instelbaar qua maalfijnheid.

Verkrijgbaar in 29 kleuren. Vragen? Neem contact met ons op: 070-3641540 of stuur een emailbericht naar info@espressissimo.nl

Meer informatie
Subtitel Diverse kleuren
Levertijd 4 - 6 weken
Art.nr. eureka.mignon.perf