Winkelwagen

X6 Dark Inox

Robuust en eenvoudig te bedienen! De nieuwe X-serie van JURA is speciaal ontwikkeld voor professioneel gebruik op locaties waar dagelijks zo’n 80 koppen koffie worden geserveerd. De koffiemachines uit deze serie kenmerken zich – naast een hoge capaciteit – door flexibiliteit, eenvoud en intuïtief gebruik. De geïntegreerde blokkeerfunctie en de vergrendelbare bonen- en waterreservoirs maken de machines uitermate geschikt voor gebruik in zelfbedieningslocaties.

Voor meer informatie over de prijs van dit product, belt u/mailt u ons, of kom langs in de winkel
Share this product on

Individueel koffiegenot
De nieuwe X6 kan uitsluitend zwartekoffiespecialiteiten bereiden. In totaal kunnen 10 specialiteiten - van ristretto tot lungo - worden geprogrammeerd waarmee individueel koffiegenot is gegarandeerd. Eén druk op de knop en de gekozen specialiteit stroomt in het kopje. Ook een kan koffie en theewater van verschillende temperatuur behoren tot de mogelijkheden.

Eenvoudige bediening – overal te plaatsen
Het bedieningsconcept van de X6 is uitermate helder. De staand geplaatste TFT-kleurendisplay en de grote bereidingstoetsen maken de bediening van deze koffiemachine zeer eenvoudig. Dit maakt de X6 uitermate geschikt voor gebruik in zelfbedieningslocaties, grotere kantoren, catering e.d. Dankzij de grote watertank en de optionele kit voor vers water kan de X6 perfect ingezet worden als vaste koffievoorziening of als flexibele oplossing. Het water- en bonenreservoir kunnen worden afgesloten en de toetsen aan de voorzijde kunnen worden geblokkeerd. De machine kan worden uitgebreid met accessoires zoals koppenwarmer of betalingssysteem.

Perfecte koffiekwaliteit
De kwaliteit van de koffiespecialiteiten is uitzonderlijk goed. Het Intelligent Water System (I.W.S.®) detecteert automatisch het filter. Het unieke Pulse Extraction Process (P.E.P.®) optimaliseert de extractietijd en garandeert ook bij korte koffiespecialiteiten een maximum aan aroma. De AromaG3 molen maalt de bonen zorgvuldig met behoud van het volledige aroma. 

  

Meer informatie
Subtitel Koffiespecialiteiten voor de werkplek
Levertijd 1 - 2 dagen
Art.nr. X6 Dark Inox
Merk Ascaso