Winkelwagen

Moliendo caffè Milano (zak à 250 gram bonen)

Met Moliendo caffè Milano heeft u een 100% Arabica koffie in handen die in perfecte balans is.

Een doos Moliendo bonen bevat 32 zakken à 250 gram

€ 5,70
Share this product on

In meerdere opzichten is Moliendo caffè een bijzondere koffie. Een combinatie van ambachtelijke benadering, de allerbeste Arabica koffiebonen, de hoogste kwaliteit tijdens het productieproces en een duidelijke keuze voor duurzaamheid, door de gehele keten.

De bonen die Moliendo gebruikt voor zijn melange worden uitsluitend gekocht bij plantages die de 10 Principles of Global Compact van de Verenigde Naties hanteren: 10 principes die staan voor eerlijke handel.

Daarnaast draagt elk kopje Moliendo koffie bij aan een project in Ethiopië. Daar ondersteunen we een grote cooperatie met diverse langlopende deelprojecten. Al onze koffieplantages zijn 100% duurzaam gecertificeerd.

Dit betekent dat onze koffiemelange het fairtrade Max Havelaar en het Rainforrest Alliance keurmerk draagt. Moliendo bonen worden gebrand in een van de meest milieuvriendelijke branderijen ter wereld.

Dankzij tal van duurzame keuzes – van het hergebruik van restwarmte tot onze aluminiumvrije verpakkingen – is het ons gelukt om 100% klimaatneutraal te produceren. Om de ultieme smaak te bereiken, worden de bonen in de koffiebranderij per soort (single origin) gebrand en pas achteraf gemelangeerd.

Meer informatie
Subtitel Premium huismerk van Espressissimo
Levertijd Direct leverbaar
Art.nr. MCM.250