Winkelwagen
Illy
Filteren
Selectie verfijnen
Kleur
Grootte
Merk
 1. Ascaso
Prijs
 1. € 0,00 - € 9,99
 2. € 10,00 - € 19,99
 3. € 20,00 - € 29,99
 4. € 30,00 - € 39,99
 5. € 70,00 en hoger

Espressissimo is Nationaal illy dealer sinds 1994

illycaffè werd in 1933 opgericht in Triëst door Francesco Illy. Tegenwoordig wordt het bedrijf geleid door de derde generatie van deze familie: Andrea is presidentRiccardo is vicepresident en Anna Rossi Illy, echtgenote van Ernesto (zoon van de oprichter en overleden in 2008) is erevoorzitter. Anna Illy jr. zet het werk voort waarmee haar vader in 1933 begon. Zij is verantwoordelijk voor de relatie met de koffietelers.
illy is op vijf continenten bekend en geliefd vanwege de hoge kwaliteit en de fluweelzachte smaak van haar koffie: een perfecte melange die bestaat uit negen soorten pure Arabica koffiebonen waarvan iedere dag weer miljoenen mensen genieten. Thuis, op het werk, in hotels, restaurants en cafés.
Rondom het genieten van een perfect kopje koffie heeft illy een wereld gebouwd van intelligentie, ervaring, smaak, wetenschap en kunst. Tegenwoordig bevat het illy aanbod ook koffiemachines, artistieke koffiekopjes en accessoires. En dan is er nog espressamente illy, de franchiseketen voor authentieke Italiaanse koffie en het internationale netwerk van uitstekende barista’s die de titel van ‘smaakkunstenaar’ verdienen.
illy heeft de Università del caffè opgericht, om in Italië en in de rest van de wereld de cultuur van kwaliteitskoffie te bevorderen en te verspreiden. Ook werkt het bedrijf samen met de kunstwereld en ontwikkelt het innovatieve producten: de Iperespresso, beschermd door vijf octrooien, de illy issimo, een ready to drinkkoffie die wereldwijd wordt verspreid dankzij een joint venture van vijftig procent tussen illycaffè en The Coca Cola Company en de capsulemachines voor kantoor die worden geproduceerd door Mitaca, het bedrijf dat is voortgekomen uit een joint venture waarin illycaffè voor vijftig procent deelneemt. En dat is nog niet alles: de passie van illy voor excellentie betreft ook de koffietelers in Zuid- en Midden-Amerika, India en Afrika. illy verbetert hun leven door speciale aandacht te geven aan mens en milieu. Hiervoor kreeg illy als eerste bedrijf ter wereld het certificaat "Responsible Supply Chain Process" van Det Norske Veritas (DNV). Dit certificaat getuigt van duurzaamheid in de hele keten, van koffieteler tot consument.

Producten 1-9 van 18

Pagina
 1. illy espresso lungo koffie
  blik à 21 Iperespresso capsules
  Levertijd: Direct leverbaar
 2. illy melkopschuimer
   
  Levertijd: Direct leverbaar
 3. illy logo kop en schotels
  2 espresso-, lungo- of cappuccinokoppen
  Levertijd: Direct leverbaar
   18,50
 4. illy MPS donkere branding
  doos à 90 capsules
  Levertijd: Direct leverbaar
 5. illy MPS normale branding
  doos à 90 capsules
  Levertijd: Direct leverbaar
 6. illy MPS lungo
  doos à 90 capsules
  Levertijd: Direct leverbaar
 7. illy gemalen cafeïnevrije koffie
  blik à 250 gram
  Levertijd: Direct leverbaar

Producten 1-9 van 18

Pagina