Winkelwagen

Ascaso Steel Trio Tronic

Machine voor gebruik van servings (pods) Geheel vervaardigd uit roestvrijstaat. Bevat twee koffie-zetgroepen (vaste houders dus optimaal comfort) en een aparte groep voor het opstomen van melk voor cappuccino. Alle functies zijn gelijktijdig te gebruiken. Uitgevoerd met waterreservoir, optioneel aan te sluiten op de vaste wateraansluiting.

€ 2.089,00
Share this product on

Machine voor gebruik van servings (pods) Geheel vervaardigd uit roestvrijstaal. Bevat twee koffie-zetgroepen (vaste houders dus optimaal comfort) en een aparte groep voor het opstomen van melk voor cappuccino. Alle functies zijn gelijktijdig te gebruiken.

 

Voorzien van drie bronzen thermobloks en met programmeerbare wateruitgifte per koffiegroep. Dat houdt in dat de machine afslaat als het kopje vol is zodat je er niet bij hoeft te blijven staan als bijvoorbeeld de telefoon gaat. De machine wordt aangesloten op de waterleiding. Tussen de machine en de watertoevoer wordt een filter geplaatst als waterontharder. Die filter dient jaarlijks te worden vervangen. Bij voorkeur in combinatie met een onderhoudsbeurt. Aan huis.

Meer informatie
Subtitel Easy Servings Espresso (ESE / Pods systeem)
Levertijd Direct leverbaar
Art.nr. 8435172653150
Merk Ascaso