Winkelwagen

Koffiepads E.S.E. servings - Cafeïnevrij

Dezelfde smaak en aroma als de normale branding maar met een cafeïnepercentage van minder dan 0,05% (de helft minder dan voorgeschreven door de wet).

€ 6,30 € 5,78
Share this product on

Voor de illy blend normale branding zijn negen verschillende Arabicasoorten gebruikt, afkomstig van de beste koffieplantages over de hele wereld. Na oogst wordt elke boon op verschillende kenmerken gecontroleerd, gebrand, gemalen en met de juiste hoeveelheid tussen twee milieuvriendelijke papiertjes verpakt.

Monodose Servings zijn per stuk verpakt. Elke serving bevat één portie gemalen illy melange: precies de juiste hoeveelheid perfect aangedrukte koffiemaling, die wordt beschermd door twee laagjes filterpapier. Het systeem werd in de jaren ’70 ontwikkeld en sindsdien vele malen op de proef gesteld, getest en als perfect beoordeeld. Omdat de servings per stuk verpakt zijn, bent u altijd verzekerd van de meest verse espresso, lungo of andere koffievariëteit. Ideaal als uw koffieverbruik wat laag is of als u langere periodes niet thuis bent.

Meer informatie
Subtitel doos à 18 stuks monodose servings
Levertijd Direct leverbaar
Art.nr. 7997
Andere producten die mogelijk iets voor u zijn!